perjantai 3. lokakuuta 2008

Tanssiinkutsu

(Niille, joita asia koskee)

Ja tapahtui päivänä kolmantena, että vieraskirjassa kirjoitettiin:

"Nyt pojat hirvee hööki päälle"

Allekirjoitan tämän toki, mutta kaikkien pitää viimeistään tässä vaiheessa ymmärtää, että ei ole ketään muita, jotka tämän käsillä olevaan asian voisivat hoitaa.

Jokaisen, siis IHAN JOKAISEN, pitää ottaa asia henkilökohtaiseen hoitoonsa ja tehdä se, minkä pystyy. Tekemättömyydelle ei ole mikään veruke se, että ehkä joku muu tekisi. Sinun on ITSE TEHTÄVÄ ASIOILLE JOTAIN.

Juuri sinun.

Nettiin kirjoittaminen ei riitä. Itsekseen kiukkuisena puhiseminen ei riitä. Halla-ahon tekstien lukeminen ei riitä. Samanmielisten kanssa fiilistely ei riitä.

Mene. Tee. Osallistu. Juuri nyt, kun vielä se onnistuu. Juuri nyt.

Siitä tulee paskaa niskaan, mutta sen kestää. Kun paska jakautuu useamman kesken, se on helpompi kestää. Vai onko sinusta reilua, että Jussi ja pari muuta saavat kestää koko rytinän itsekseen?

Turkkilainen tuumija
alias Matias Turkkila

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hauskuuttavaa on se, että kynäilijä Turkkila kuvittelee taisteluunkutsunsa saavuttavan suurempia joukkoja kuin kirjoittajan kanssa samanmieliset joojoo-hymistelijät.

Suuri yleisö korkeintaan saattaa naurahtaa huvittuneesti höpinöille, jotka pohjimmiltaan kumpuavat konservatiiveille tyypillisestä mukavuudenhalusta - mukavuudenhalusta muiden kustannuksella.

Matias Turkkila kirjoitti...

Tarkkuutta ystäväisein,

Tämä oli tanssiinkutsu, ei taisteluunkutsu. Jos näiden asioiden ero ei ole selvä, niin seuraavasta muistisäännöstä voi olla apua:

tanssiminen on sitä, että pidetään hauskaa hymy huulilla,
taistelu on sitä, että pommitetaan puskaa jymykuulilla.


Toiseksi; tämä viesti oli nimenomaisesti tarkoitettu niille joojoo-hymistelijöille. Siinä viestin alussa kun luki, ettäjotta: "Niille, jota asia koskee".

Viestin olennainen sisältö puolestaan oli se, että nyt on paikka parahultainen tehdä jotain muutakin kuin sitä hymistelyä. Vaaleissa, vaikka kunnallissellaiset, on aina vipuvartta kelpoisaa.

Suuren yleisön mukavuudenhalusta meillä ei liene suurta erimielisyyttä.