sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Jussi Halla-aho: hän, jota kutsutaan Mestariksi


[kuva: Joku-muu-kuin-Martel]

Kansakunnan kollektiiviseen tajuntaan äskettäin paukahtanut Jussi Halla-aho on vuosikausia ylläpitänyt Scripta-nimistä blogia sekä varsin suosittua, yli 100000 viestiä sisältävää vieraskirjaa. Jälkimmäinen on sisäpiirihuumorin värittämä palsta, jossa sivuston isäntä Halla-ahoa kutsutaan usein Mestariksi.

Eräs selitys tälle erikoiselle hellittelynimelle tulee Nikopolilta: Jotkut nimittävät Halla-ahoa Mestariksi ja itseään "natsiterroristeiksi" tai "nettinatseiksi" täsmälleen samassa hengessä kuin amerikkalaiset mustat nimittävät itseään ja toisiaan niggereiksi. Kyse on panettelun tekemisestä harmittomaksi. Käytetty haukkumasana otetaan haltuun ja muunnetaan merkitykseltään neutraaliksi.

Seuraavassa edustava the-best-of-lista vähintäänkin uustestamentilliseen paatokseen kohoavia koottuja Mestari-sitaatteja. Väliotsikot omia, varsinaiset tekstit vieraskirjasta.

Automaattikirjoitus

Oho. Saman tien iski inspiraatio. Pääni sisältä kuului Mestarin ääni ja käteni kulkivat pitkin näppäimistöä automaattikirjoituksella.

-- reino, 2. maaliskuuta 2007 7:46:14

Mestarin niska

Mestarin niska on itse asiassa yllättävän vankka.

-- reino, 20. maaliskuuta 2007 23:14:31

Mestari ravitsee nälkäiset

Ja Mestari osti kaksi munkkia ja viisi kuppia kahvia ja sanoi opetuslapsilleen: "Laittakaa väki istumaan 50 hengen ryhmiin ja jakakaa nämä kahvit ja munkit heille." Ja opetuslapset jakoivat kahvia ja munkkeja, ja kaikki tulivat ravituiksi. Tähteitä jäi vielä 50 vasullista ja Pyynikin oravat taistelevat niistä vieläkin.

-- reino, 24. maaliskuuta 2007 18:29:36

Johon vastattiin:

Toivottavasti tuo oli vain vitsi. Sillä jos se ei ollut vitsi, ja jos historialliset analogiat toimivat yksyhteen, Mestari-ressun viimeiset sanat tulevat olemaan nämä: "Wankers-klubini, Wankers-klubini, miksi minut hylkäsit?"

-- salanimi, 24. maaliskuuta 2007 20:02:25

Mestarin kirjoitukset säilyvät

Pääteiden varsilla oleviin kallioleikkauksiin hakattuina ja kylmiin lähdejärviin kohtisuorina putoaviin kallioseinämiin punamullalla siveltyinä tulevat Mestarin kirjoitukset säilymään jälkipolville.

-- reino, 5. huhtikuuta 2007 21:48:42

Mestari rauhoittaa opetuslapset

Ja Mestari sanoi opetuslapsilleen; olkaa hiljaa ja he olivat hiljaa. Ja niin loppui spämmi vieraskirjasta kuten oli kirjoitettu.

-- (JHa 27:7), 27. heinäkuuta 2007 14:23:39

Mestari yhdistää riitelevien uskontojen edustajat

Onneksi kuitenkin Mestari keräsi opetuslapsikseen animistit, monoteistit ja ateistit, jotka pitivät kaikki toisiaan typerinä, mutta ymmärsivät kuitenkin kiukkuisen monoteistin vaaran.

-- PK, 28. elokuuta 2007 1:18:40

Yrttejä, mirhamia ja Jussi-patsaita

Eikä ainoastaan irc-huoneita, vaan kokonaisia Mestarin nimeä kantavia marmoroituja andalusialaisia kahvila-kylpylöitä, joiden andalusialaisissa saunoissa palaa ikuinen infernaalinen tuli ja joiden minareetteja koristaa kultainen (ei puolikuu, vaan)...

-- reino, 14. syyskuuta 2007 22:05:10

Johon vastattiin:

Olen ajatellut teettää sellaisia kullalla silattuja puisia Jussi-patsaita, joissa Mestari istuu risti-istunnassa zen-mäinen katse tyynillä kasvoillaan. Oppilaat voivat tilata niitä itselleen ja säilyttää yrtin ja mirhamin keskellä tarkoitukseen valmistetuilla alttareilla.

-- Mestari itse

Reinolle ei mitään voi

HK: "Näin sivullisena sanoisin, että puheet Johtajasta ja Mestarista eivät todellakaan vaikuta järkeviltä vaikka tuo olisi kuinka hyvä vitsi vakiokirjoittajien keskuudessa.

Johon IDA: "Varmaan totta, mutta ei sille mitään voi, että reino on pomo. Se osaa jiujitsua.

-- 21. syyskuuta 2007 19:01:52

Mestarin ehtoollinen

Mutta lohduttautukaamme sillä, että Mestari on ilmeisesti liittymässä seuraamme pyhälle sikaehtoolliselle. (Olisko Jussi sitten esim. lauantai 13. päivä hyvä?) Arawnille jotain sikaperäistä hyytelöä jälkkäriksi. :)

-- reino, 1. lokakuuta 2007 16:36:43

Mestari on meille suosiollinen

Mestari on meille suosiollinen. Nyt vaikuttaa siltä että satun kuin ihmeen kaupalla olemaan Tampereella 20. päivä. Sianlihhaa illallah!

-- Fariseus, 5. lokakuuta 2007 18:24:55

Mestari antaa sanoille uudet merkitykset

Ne, joille sana indefiniittinen tuottaa ongelmia, voivat nyt todeta että Mestari on määritellyt sen tarkoittavan kolmea päivää :-)

-- Porsaansyöjä, 16. lokakuuta 2007 9:53:35

Mestari herättää reinon talviunilta

Mestarin vahvat telepaattiset viestit herättivät minutkin talviunilta palvomaan moninaisuutta.

-- reino, 16. lokakuuta 2007 21:14:14

Tampere ilotulittaa Mestarin kunniaksi

Sikaillan kunniaksi päivä on Tampereella äärimmäisen kaunis. Eilen Tampereen kaupunki järjesti Mestarin kaupunkiin saapumisen kunniaksi ilotulituksen ja aloitti valoviikot, jotta Plevnasta on sitten valoivampi taapertaa eteenpäin.

-- reino, 20. lokakuuta 2007 11:00:46

Mestari punastuu söpösti

Mutta minäpä muistan, kun kritisoin Mestarin kirjoituksia saaden hänet punastumaan silleen söpösti. Tästä ei ole pitkäkään aika, mutta enää en uskaltaisi, sillä nyt tiedän, että Mestari vääntää käden hajalle paatuneimmaltakin penkkisialta.

-- reino, 26. lokakuuta 2007 0:30:33

Sebulon yrittää alentaa Mestaria

Ehdotan, että Mestari J.H. alennetaan "Maestroksi" (espanjaa, suom. opettaja). Tämä siksi, että Jeesus opetti: "Älkääkä antako kutsua itseänne mestareiksi, sillä yksi on teidän mestarinne, Kristus."

-- Sebulon, 30. lokakuuta 2007 15:20:15

Johon vastattiin:

Hyvä pointti muuten, mutta espanjassa (ja italiassa) "maestro" tarkoittaa myös 'mestaria', mm. Jeesuksen epiteettinä.

-- Adelphi, 30. lokakuuta 2007 15:41:37

Mestari ja Iivin impregnointi

Jos Mestari on päässyt indoktrinoimaan tai impregnoimaan Iivilin ennen minua, niin minulla on vain yksi vaihtoehto: tapan kaikki jotka saa.

-- reino, 1. joulukuuta 2007 4:04:26

Mestari ojentaa Del:iä

Del: "Mestarin pakinoiden taso on alkanut taas vaihdella. Viimeisin ei tosiaankaan ollut sieltä parhaasta päästä."

Jussi Halla-aho: "Hyvä Del, ei ole ollut aikaa, jolloin kirjoistusteni taso ei olisi vaihdellut. Jos kaipaat tasalaatuista, olet väärässä paikassa."

-- 28. tammikuuta 2008 18:39:17

Reino viekoittelee Riikkaa ikineitsytmiehillä

Pismillaah ruhotullaah vaan kaikille!

Riikka, sisareni. Näin varhaisen aamuhetken kunniaksi minäkin haluaisin lähestyä sinua, jotta Sinun ei tarvitsisi tyytyä väärien profeettojen tahi muiden kekkeruusien sanomaan. Ins'hallaah, sillä koulutuksen tässä vaiheessa vääjäämätön avioero Helsingin Sanomissa tahraantuneesta miehestäsi voi vaikuttaa kovalta uhraukselta.

Totisesti minä sanon sinulle, sillä Mestari on meille luvannut, että sen mistä te luovutte te tulette saamaan tuhatkertaisena takaisin suohillaah illallaa. Riikka, sisareni, uhrauksesi ei ole turha, sillä sinua odottaa ikuisena palkintona 77 nuivan ikineitsytmiehen joukko, joka nousee sinua tervehtimään..

-- reino, 31. tammikuuta 2008 0:26:10

Mestari ilmestyy urogallukselle

Eilen illalla hipsin pettyneenä nukkumaan peräkammariini, yksin kuten aina. En saanut unta, nuivat ajatukset ja tieto omasta epäonnistumisestani kalvoivat minua. Kiereskelin sängylläni ja tuijotin kupruilevia tapetteja. Näin kesti aina hamaan neljänteen hetkeen.

Silloin huoneen täytti yhtäkkiä saapasrasvan ja zyklon-b:n tuoksu, peräkammarin esirippu ratkesi ylhäältä alas asti, taivaalliset pasuunat soittivat preussilaista marssimusiikkia, katonrajasta sinkosi minua kohti puna-musta-valkoisia valonsäteitä ja kuulin Mestarin äänen huutavan: "NUIVA MUISTIO!".

-- urogallus, 3. helmikuuta 2008 5:48:46

Minkä Mestari sanoo, se pitää

Jos Mestari sanoo niin se pitää ja sitä ei kyseenalaisteta RAA ÖRRR!

-- paskatutka, 18. helmikuuta 2008 18:17:30

IDA ja uudet profeetat

Aiemmin on todettu "älä turhaan lausu Herran, sinun Jumalasi nimeä". Nyt valistuneet sanovat "älä turhaan lausu Mestari Halla-ahon nimeä". Suorastaan uskonnollista.

-- Porsaansyöjä, 25. helmikuuta 2008 17:14:51

Johon vastattiin:

"Hyvä huomio. Mestarissa on selvästi ainesta. Kristittynä on vain vaikea hyväksyä uusia profeettoja."

-- IDA, 25. helmikuuta 2008 18:08:56

Mestari kiihottaa reinoa

Mestarin uusin kirjoitus sai minut kiihottumaan kansanryhmää vastaan!! Nuo kirotut Työsuperministeriön virkanaiset olivat tilanneet videon, josta puuttuu diversiteetti. Suomi esitetään syrjivästi tylsänä monokulttuurina, jossa hiihdetään.

-- reino, 6. toukokuuta 2008 22:01:24

Mestarin suosio

Mestari on meille suosiollinen jo toisen kerran tänä iltana!!1!

-- reino, 7. toukokuuta 2008 0:21:34

Reino (nimi muutettu) ja hiirimatot

Mestarin telepaattiset viestit pakottivat minut ostamaan hiirimattoja 150 000 eurolla, kertoo Reino (nimi muutettu) uskontojen uhrien tuelle. Kaikki rahani menivät hiirimattoihin. Lopulta minulla ei ollut enää rahaa edes vaatteisiin. Naiset alkoivat karttaa minua sanoen, että olen netsi. Itse arvelen nuivan asenteen johtuneen siitä, että olin pukeutunut pelkkiin hiirimattoihin. Lopulta jouduin rukoilemaan Mestaria ottamaan myyntituotelistalle myös t-paitoja. Jos saisin edes yhden puhtaan t-paidan päälleni, ehkä naisonneni palaisi.

-- reino (nimi muutettu), 14. toukokuuta 2008 14:13:06

Uusi uskontokunta

Eiköhän pistetä pyörät pyörimään ja rekisteröidä halla-aholaisuus viralliseksi uskontokunnaksi. Olisi niin mukava pitkästä aikaa tuntea (virallisestikin) uskovansa johonkin. Ja Elinakaan ei pahastu, jos emme sano Jussia Profeetaksi vaan Mestariksi.

-- reino, 2. kesäkuuta 2008 23:12:23

Johon vastattiin:

Reino: Pidän ehdotuksestasi. Jos minä saan olla jumala, sinä saat olla profeettani (sallallahu wallallahu vai miten se menee).

-- Mestari itse, 2. kesäkuuta 2008 23:18:12

Netsit - heitä on 20

Dogmin mukaan relevantti ongelma on 20 nettirasistia, jotka kirjoittavat asiasta. Kun ne ovat linnassa, kaikki olisi ok. Paitani kertoisi, että minä olen se 21:mmäinen.

Itse Suurpää on ilmoittanut, että netsejä on 20. Luku on pyhä! Ylimenevät ovat hang aroundeja. Sitä ei tiedetä, onko Mestari yksi netsesitä vai pitäisikö puhua Mestarista ja hänen kahdestakymmenestä netsistään.

-- ac, 13. kesäkuuta 2008 17:53:49

Mestari kaksinkertaistaa mukaansa nimettyjen kesäjuhlien määrän

Noin muuten olen sitä mieltä, että vammaisten pakolaisten kaksinkertaistamisen sijasta meidän tulisi pyrkiä kaksinkertaistamaan meidän Mestarimme mukaan nimettyjen keskikesän juhlien määrä. Tai jotain. Joka tapauksessa hienoa, että Mestari on saanut oman juhlapäivän. Hyvät Jussit kaikille jo näin etukäteen!

-- reino, 19. kesäkuuta 2008 15:18:31

IDA kirjoittaa Mestarin ohjeiden mukaan

Kirjoitamme vain mitä Mestari on määrännyt. Se on kai luonnollista tässä vaiheessa ;)

-- IDA, 5. elokuuta 2008 20:08:22

Mestarin paluu

Mestari on palannut keskuuteemme!!

-- reino, 9. elokuuta 2008 20:24:06

Mestari astuu teiskolaiseen kyläpuotiin

Tiesittekö, että Mestari ei tarvitse lainkaan rahaa mennessään teiskolaiseen kyläpuotiin, vaan Justiina tunnistaa hänet Mestariksi ja ojentaa hänelle viisi leipää ja kaksi kahvia suostumatta ottamaan niistä maksua.

-- reino, 31. elokuuta 2008 22:51:01

Johon vastattiin:

Niin, juuri näin todella kävi. Se hetki oli myös aika sykähdyttävä, kun Mestari tasoitti pelkällä sanan mahdilla viisikymmentä kilometria mäkimaastoa sileäksi asfaltiksi. Vähäinen mieleni ei kykene muistamaan tarkkaa sanavalintaa, mutta jotenkin niin se meni, että Mestarin jyrähdettyä "Alkaa pikkuhiljaa vituttaa nää mäet" taivas aukeni, korkeuksista singahti jykevä tulipallo, joka tasasi kukkulat ja täytti syvänteet. Tulimyrskyn - liekö ollut kalevalainen sellainen - jälkeen seurasi suuri tulva, joka toi Näsijärven karuille kallioille elämän ja kasvit ja marsut ja sensellaiset Ihmisen suureksi ja Mestarin pieneksi iloksi.

Näin tapahtui. Näin sen itse.

-- Turkkilainen, 1. syyskuuta 2008 10:40:48

Mestari ilmestyy radiossa

Liityn myös selkääntaputtelijoiden kerhoon. Haastattelu meni hienosti. Tippa silmässä soitin muijalle töihin ja sanoin olevani herkässä mielentilassa kuultuani Mestarin samettisen äänen :)

Muijahan minulle aamulla soittikin, että Mestarisi on radiossa tänään. Kerrankin iloa emännästä.

-- Viljami, 4. syyskuuta 2008 18:28:02

Reino ihailee Mestarin värähteleviä pakaroita

Erik, sinähän et tiedä homoerotiikasta mitään, jos et ole saanut ihailla kymmenien kilometrien ajan Mestarin pakaroita, jotka värähtelevät piukeina pyörän satulan yllä Teiskon mäkisissä maastoissa.

-- reino, 4. syyskuuta 2008 22:15:35

Opetuslasten kärsimättömyys

Vaan ah, kuinka tyhjää elämäni olisi ilman Mestarin johdattavaa valoa. <3>Meidän tulee aloittaa pikaiset toimet halla-aholaisuuden rekisteröimiseksi rekisteröidyksi uskontokunnaksi.

Ja hän sanoi heille: "Sallikaa nuivien tulla minun tyköni, sillä heidän kaltaistensa on hyvinvointiyhteiskunta."

Ja ihmiset hämmästyivät ja sanoivat: "Onpas hänellä matala ääni" ja "Miksi hänen poskensa punoittavat" ja "Sivari".

Ja opetuslapset kerääntyivät hänen eteensä ja sanoivat: "Mestari, mikset kirjoitta Usariin" ja "Mestari, mikset perusta omaa puoluetta" ja "Mestari, mikset perusta keskustelupalstaa" ja "Mestari, miksi käytät sivistyssanoja, karkotat Itä-Helsingin äänestäjät" .

Ja hän loi katseensa heihin surullisena, nousi ja meni Eiraan mietiskelläkseen rauhassa.

Ja opetuslapset olivat kärsimättömiä sillä heillä ei ollut uutta kirjoitusta Mestarilta ja trollitkin olivat tylsiä jankkaajia.

-- Herja, 20. syyskuuta 2008 16:26:11

Nikopol uhraa nuorimmaisensa

Johtajan kutsuminen Mestariksi on tietysti leikkiä, mutta aion silti uhrata nuorimman lapseni Hänen vaalimenestyksensä varmistamiseksi.

-- Nikopol, 22. syyskuuta 2008 23:50:13

Johon vastattiin:

Tuo on oikeastaan vähintä mitä voi tehdä. Se tuo tarvittavaa arkaaista jykevyyttä Halla-ahoismiin. Lisäksi tuo on inhimillisempää kuin esikoisen uhraus. Optimisti voi aina sanoa, että nuorin ei vielä ole syntynyt.

-- IDA, 23. syyskuuta 2008 0:11:06

Netsit eivät kiellä Mestariaan

Nyt meitä varmaan koetellaan? Kuka netseistä paljastuu Paavaliksi, joka kieltää Mestarin kolmesti ennen kuin Radio Rockin kukko kukkuu? ;)

-- P, 24. syyskuuta 2008 23:03:56

Mestari ja netsit väärentävät aika-avaruuden

Mestarille ja netseille ei ole mikään mahdotonta. Myös aika-avaruuden vääristäminen hoituu meiltä. Ei ihme, että meitä vainoaa illmanistien klooniarmeija (siis Puumalainen, Illman että muut ovat aika yhdennäköisiä), vähän kuin Matrixissa ;)

-- P, 25. syyskuuta 2008 16:49:01

Mestari osuu maaliin

reino: "..en osunut Mestarin Walther P22:lla yhtään mihinkään."

Turkkilainen tuumija: "Mestaripa osui. Ehkä juuri sen vuoksi häntä kutsutaan Mestariksi ja sinua kutsutaan reinoksi."

-- 26. syyskuuta 2008 23:14:00

Mestari käyttää distributiivia

Aivan kuten naisen aseet ovat tiimalasivartalo, antaa-ymmärtää-ja-ymmärtää-antaa-asenne sekä tytöntylleröasenne, niin samalla tavalla Mestarin aseet ovat partisiippivartalo, konditionaali sekä distributiivi.

En osaa sanoa, oliko siinä linkatussa tekstissä noista taivutusmuodoista kaikkia vaiko ainuttakaan, mutta yhtä kaikki siinä tekstissä oli SANOJA. Ja sanat, kuten nyt jo tyhmempikin ymmärtänee, ovat Mestarin parhaita aseita.

-- julkaisemme kirjoituksen poikkeuksellisesti nimimerkillä, 27. syyskuuta 2008 13:01:21

Telepatiasta

Mutta Mestarin lähettämiä telepaattisia viestejä ei voi selvittää kukaan muu kuin niiden vastaanottaja. Eikä aina hänkään.

-- reino, 27. syyskuuta 2008 19:49:32

Mestari todistaa homosonneista

Noista nautojen pervoiluista sen verran, että kiimassa olevan lehmän selkään hyppivät lajitoverit ikään ja sukupuoleen katsomatta. On hartaan koominen näky, kun lehmä muhkeine utareineen koettaa vivuta itseään siskonsa selkään...

Sonnien keskinäisistä hompelluksista en ole kuullut, mutta pakko sen on olla totta kun mestari niin todistaa.

-- urogallus, 4. lokakuuta 2008 13:57:12

Rajamäki tuuraa Mestaria

Rajamäeki on mestarin sijainen eduskunnassa siihen asti että saadaan itse Maestro estradille :)

-- Del, 7. lokakuuta 2008 16:40:58

Mestari houkuttelee reinoa kämyisillä epäneitsyillä

reino: "Missä vaiheessa halla-ahoismin rekisteröiminen uskonnoksi? "

Jussi Halla-aho: "Homma etenee. Nythän joku (olitko se sinä?) jo keksi tuonpuoleisen palkinnon niille sotureille, jotka kaatuvat tai menettävät työpaikkansa Mestarin vuoksi: 88 kämyistä epäneitsyttä."

-- 10. lokakuuta 2008 18:13:39

P ja pyhä nuivismin kirja

Meillä ei ole fyyreriä, vaan häntä puhutellaan kunnioittavasti Mestarina!

Ja Pyhää nuivismin kirjaa, joka kertoo Mestarin ja 20 netsin uroteoista tullaan lukemaan ja resitoimaan vielä silloin kuin kukaan ei muista enää monikulturismia olleenkaan!

-- P, 13. lokakuuta 2008 13:51:59

Mestari nostattaa kalevalaisen tulimyrskyn

Otteita kolmannesta reinolaiskirjeestä.

Tuli tiistai, neljästoista päivä. Tuona päivänä kävi niin, että reino, tuo opetusnetseistä väkevin, lausui kirkkaalla ja kuuluvalla äänellä: "pliis, tehkää mulle pohja".

Kun hän nämä sanat oli suustaan laskenut, singahti korkeista taivaista itsensä Mestarin sinkauttama voimallinen ukonnuoli, joka iski siliäksi ikiaikaisien metsien puut, iski pirstaleiksi vuoret ja ihmiset rakentamat pyhätöt, iski pirstaleiksi kaiken, mikä oli vähäistä ruohonkortta pidempi.

Ja tulimyrskyyn puhjenneiden taivaiden keskeltä kuului reinolle hirmuinen, pauhaava ääni: "Sinulle, reino, on nyt pohja valmistettu. Tällä pohjalla sinun tulee vilpillisiä metsien suojelijoita väärältä tieltä käännyttämän. Ota siis tämä pohja, ja tee sillä pilaa niistä, jotka väärin väittein kaikesta hyvästä pilaa tekevät!"

-- Poikkeuksellisesti julkaisemme tämän kirjoituksen nimimerkillä, 15. lokakuuta 2008 1:53:08

Kokoliha kumartaa Eiraan päin

Ja eihän kukaan ole täydellinen - paitsi tietysti Mestari *levittää pienen maton lattialle ja kumartaa Eiraan päin*.

-- Kokoliha, 6. lokakuuta 2008 0:12:14

Mestari käskee reinon hypätä kaivoon

Mutta varsinaiseen asiaan: kyllä huomaa että talvi on tulossa. Kylmiä öitä, varsinkin pilvettömällä täysikuulla. Kaivon vesi oli todella kylmää tänään. Kaiken lisäksi Mestarin telepaattinen käsky hypätä kaivoon tuli hieman tavallista myöhemmin, joten olin jo ehtinyt laittaa perunat kiehumaan. Toivottavasti Mestari käskee huomenna, että sen köyden voi jättää sinne kaivon sisäpuolelle. Helpompi kiivetä takaisin ylös. Meinaan ettei ihan kerkiä perunat muussiksi asti kiehua.

-- reino, 16. lokakuuta 2008 22:01:53

Mestari tavoittaa viritteisen Merilin

Viehättävä virolaisviritteinen vasemmistoliiton ehdokas Merili linkittää mm. Mestarin kirjoitukseen "Miksi maahanmuuttaja asutetaan ongelmalähiöön?"

Tämä olkoon vääjäämättömänä todisteena siitä, että Mestarin telepaattiset viestit tavoittavat kaikenlaisia ihmisiä kaikilla kielillä. Oha-Allah lallallaa! Suohillaa illallaa!

-- reino, 17. lokakuuta 2008 16:04:02

Mestarin IRC-faniyhteisö kasvaa

Tämä on suuri päivä halla-aholaiselle liikkeelle! Täten minun on ilo informoida lukijakuntaa, että Jussi Halla-ahon faniyhteisö IRC-Galleriassa on ylittänyt sadan jäsenen rajan.

-- Itä ei nuku, 17. lokakuuta 2008 19:38:54

Mestari saarnaa

"Netsikää, niin te löydätte." (Mestarin vaarasaarna 7:7-11);

-- Turkkilainen tuumija, 21. lokakuuta 2008 17:39:33

Nikopolin naismausta

Vanha demari: voitko kuvitella että ihmiset saattavat kirjoitella tänne juuri siitä syystä että olemme samaa mieltä niistä asioista joista hän kirjoittaa? Uskon että ruoka-, nais- ja musiikkimakua koskettelevat kirjoitukset saattaisivat tuoda esille jopa Mestarin kannan vastaisia mielipiteitä.

-- Nikopol, 23. lokakuuta 2008 19:35:44

P seuraa hänen pyhyyttään

Me emme ole kannattajia vaan opetuslapsia ja Mestarin (rauha hänen pyhyydelleen!) seuraajia!

-- P, 23. lokakuuta 2008 22:07:28

Mestari, Soinia suurempi

Vaikka PJ Soini onkin Perussuomalaisissa keulahahmo, niin ei hänkään ole sellainen mestari kuin The Mestari itse on.

-- Turvenuija, 25. lokakuuta 2008 14:02:51

Mestari ei vaan lakkaa olemasta meille suosiollinen

Mutta toivotaan että huomenna: Jumala on kanssamme Ja Mestari on meille suosiollinen! Hän iskee myrskypuhurilla vihermädättäjien äänestäjät kumoon kuin heinänkorret. :)

-- AP, 25. lokakuuta 2008 19:17:58

Netsit nostavat Mestarin valtuustoon

Jumalauta, niiin vaan 20 netsiä äänesti Mestarin valtuustoon.

-- Del, 26. lokakuuta 2008 20:48:06

Mestarin ylväs profiili

Turkkilaisia kuvia katsellessa katse kiinnittyy Mestarin profiiliin, joka sellaisenaan kelpaa niin rahoihin, kuin postimerkkeihin, tai mitalitaiteeseen.

-- ämpee, 27. lokakuuta 2008 9:36:47

Nälkäkorven defibrillaattori

Niin, jokainen uusi kirjoittelija on oletusarvoisesti Nälkäkorven defibrillaattori tai vähintään nymfomaani, kunnes saa Mestarilta hyväksynnän.

-- Nikopol, 27. lokakuuta 2008 21:25:38

Mestari ilmestyy LW:lle paahtoleivässä

Tänään aamulla näin Mestarin kasvot paahtoleivässä, mutta sen sijaan, että olisin säilönyt tämän pyhäinjäännöksen jälkipolville, minä kurja menin ja söin sen. Riittääkö sata Ave Jussia katumusharjoituksiksi?

-- LW, 5. marraskuuta 2008 18:10:12


Piditkö? Toivottavasti. Kerro vielä, mitkä olivat erityisen hyviä. Poimi allaolevasta listasta ne, jotka uppposivat parhaiten. Voit valita useita. Jos mikään ei uponnut, valitse se alin kohta. Kiitokset.

31 kommenttia:

Tony kirjoitti...

...Taisi olla tylsäkin sunnuntai?

Anonyymi kirjoitti...

Arf...

(What ever it means) ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tonylle: päinvastoin, ystävä hyvä.

reino kirjoitti...

Toivottavasti kukaan ei ikinä vuoda tätä listaa Sanna Ukkolalle!!!

Anonyymi kirjoitti...

Vuodetaan pelkästään ne, jotka saa äänestyksessä hyvät pojot. Kelpoisassa johtoasemassa ovat:

"Mestari ilmestyy LW:lle paahtoleivässä" sekä "Mestari ravitsee nälkäiset"

IDA kirjoitti...

Tuo paahtoleipäjuttu on ehkä paras. Hädissäni menin kuitenkin äänestämään nuorimmaisen uhrausta.

Mestari on muuten Helsingin Sanomien mukaan kiusaantunut Mestariksi kutsumisesta. Eiköhän mennä rennosti aakkosissa eteenpäin ja ruveta kutsumaan sitä Nestoriksi.

Anonyymi kirjoitti...

reino: "..en osunut Mestarin Walther P22:lla yhtään mihinkään."

Voin jo kuvitella otsikon Sanna Ukkolan seuraavassa jutussa: "Jussi Halla-aholla samanlainen ase kuin Kauhajoen surmaajalla!!!"

Pasi Turunen kirjoitti...

*hinkuvaa huutonaurua* :-DDD

Dr. Doctor kirjoitti...

Taas meni työpisteen harras YT tunnelma pilalle.

Onneksi moni masentunut kollega on sairaslomalla, käyn vaihtamassa näppäimistön...

Toukka kirjoitti...

Näen mestaroinnin takana ainakin seuraavat syyt:

1. Otetaan vastustajan lyömäase omaan käyttöön. "Vihanlietsojan vieraskirjassa kourallinen fanaattisia öyhöttäjiä palvoo mestariaan." "Jee niin me palvotaankin, revi siitä, kellarirotta."

2. Koska Halla-ahoa kohtaan tunnetaan aitoa ihailua ja koska hän on monille primus inter pares, Mestari-nimitys tarjoaa leikkisän tavan kunnioituksen ilmaisemiseen. "Kyllähän sä Jussi tajuat että tää on leikkiä, mutta kun me tosiaan arvostetaan sua."

3. Muutaman armoitetun kynäniekan tapa käyttää tuota kutsumanimeä on niin hervottoman hauska, että se villitsee muitakin.

4. Samaistuminen vainottujen alkukristittyjen tilanteeseen ja taustalla väikkyvä huoli siitä, miten Mestarille loppujen lopuksi käy.

5. Keskinäisen yhteenkuuluvuuden vahvistaminen sisäpiirivitsin avulla.

6. Mustamaalauksesta ja muista vastustajien likaisista tempuista aiheutuneen turhautumisen purkaminen kääntämällä asia vastakohdakseen: "Mitä enemmän Mestaria liataan, sitä puhtaampana hän näyttäytyy meidän silmissämme."

7. Vastustajien ärsyttäminen käyttämällä kieltä tavalla, joka on heistä vastenmielinen.

8. Sananvapauden demonstrointi: "Mestariksi kutsuminen ei ehkä näytä kovin viisaalta, mutta me uskomme rajoittamattomaan sananvapauteen ja sanomme tasan mitä huvittaa."

9. Uskontopoliittinen ulottuvuus: "Kaikenlainen kritiikitön palvonta on älytöntä, mutta kun kerran kritiikittömät palvojat tuntuvat olevan vähemmistöviranomaisen erityisessä suojeluksessa, niin palvotaan sitten mekin oikein kunnolla."

10. Mestarin koettelu. "Katotaan millaista settiä toi jätkä kestää? No kestäähän se!"

Anonyymi kirjoitti...

Hitto, kun hauskaa tekstiä. Vaikka olen vanha Vieraskirjan lukija, niin en noita kaikkia ''mestarointeja'' muistanutkaan. Eiköhän laiteta mukaan vielä seuraava ennustus Ilmestyskirjasta: "Minä tulen pian, ja tullessani minä tuon jokaiselle palkan, maksan kullekin hänen tekojensa mukaan. Minä olen (Hall)A ja (ah)O, ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu.''

Anonyymi kirjoitti...

IDA: Paahtisjuttu oli tuhottoman hyvä. Olen hekottanut näille koko päivän. Hymy ei pysy perseessä.

Dr Doctor: Onneksi et ollut tekstiä lukiessasi antamassa kenellekään saattohoitoa tai "sinulla on kuukausi jäljellä"-puhetta. Se olisi ollut paha juttu se.

Toukka: kattava lista, kiitokset. Yksi kohta jäi puuttumaan. Käy joskus suusanalliseen JHA:n kanssa, väittelyyn, niin sen jälkeen tiedät, mikä se kohta on :)

Anonyymille: Listaan ei saa laittaa sitaatteja vieraskirjan ulkopuolelelta.. :)

Ilkka kirjoitti...

Jäin kaipaamaan sitä "Mestari & hänen reinonsa" juttua muutaman kuukauden takaa.

Dr. Doctor kirjoitti...

http://fi.wikipedia.org/wiki/Mestari

Anonyymi kirjoitti...

Taas oli nelipistevöille käyttöä ettei häntäluu kipeydy tuolilta pudotessa. Kotvan mietin, mutta pakkohan se oli valita Mestari käskee reinon hypätä kaivoon. ;)

Tuli myös niin mieleen kun väkästin uppopumppua kaivon pohjalla. Oli tosin kahluusaappaat jalassa ja tikkaat;

Anonyymi kirjoitti...

Dr Doctor: Olipas erinomaisen hyvä linkkivalinta. Kenties hieman moniselitteinen aluksi, mutta linkkisi takaa löytyi keskeinen tiedonjyvänen. Näet se, että Mestari tarkoittaa "kirjallisuuden ja elokuvien perushahmoa". Tämän eeppisen hahmon dynamiikkaa on selvennetty tämän ennustuksenkaltaisen linkin takana.

Ennustus kertoo, että Mestarin lisäksi on olemassa Sankari, jota Mestari opettaa. Kun asiaa hetken miettii, ymmärtää, että näin on välttämättä oltava.

Nyt kaikki tietävät, kuka Mestari on.

Ja on yhtälailla selvää, että Mestari ja Sankari eivät voi olla yksi ja sama henkilö.

Kuka siis on Sankari? Onko hänen henkilöllisyytensä vielä paljastunut? Tuleeko hän johtamaan meidät voittoon?

Anonyymi kirjoitti...

Hei, hei, hei.... ptruuuuuuu!

Täällähän alkaa olla jo liikaa opetuslapsia. Johanna-rassulla loppuvat kohta sormet ja varpaat kesken...

IDA kirjoitti...

Kuka siis on Sankari? Onko hänen henkilöllisyytensä vielä paljastunut? Tuleeko hän johtamaan meidät voittoon?

Sankari on tietenkin vallesmanni Vistbacka, joka Mestarin ( Nestori? ) teksteihin paneuduttuaan meni, asettui pohjanmaan karjatilallisten eteen ja teoillaan ja puheillaan käänsi nämä Mestarin oppien puolelle.

koovee kirjoitti...

IRC-Galleria ei ole IRC.

Anonyymi kirjoitti...

koovee: No ei ole ei. Mutta koska olen luonteeltani laiska, enkä jaksa korjata ilmeisiä virheitä, vänkään mielummin, että koska IRC-gallerian immeiset ovat LÄHINNÄ suomalaisia irccaajia, ei ole TÄYSIN väärin lausua IRC-faniyhteisön kasvavan.

Anonyymi kirjoitti...

Kuka netseistä paljastuu Paavaliksi, joka kieltää Mestarin kolmesti ennen kuin Radio Rockin kukko kukkuu? ;)

miten niin Paavaliksi? Lukekaa sitä Raamattua, juuttaat. Se oli Pietari joka kolmasti kielsi Mestarinsa Jeesuksen.

tv.Helppo-Heikki joka aina hukkaa salasanansa

Anonyymi kirjoitti...

Ensin P: "Kuka netseistä paljastuu Paavaliksi, joka kieltää Mestarin kolmesti ennen kuin Radio Rockin kukko kukkuu? ;)"

Johon Helppo-Heikki: "miten niin Paavaliksi? Lukekaa sitä Raamattua, juuttaat. Se oli Pietari joka kolmasti kielsi Mestarinsa Jeesuksen."

Kommenttisi on jopa kunnianarvoisan apostoli Dr Doctorin viestiä kryptisempi. Mutta kolmetuntisen joogaleijunnan sekä viidentoista suitsukkeen jälkeen kätketyt hahmot alkoivat avautua. Ja kauan kadoksissa olleen Pietarimmekin henkilöllisyys lopulta löytyi.

Kas näin:

Pietari - siis hän, joka kielsi Alkuperäisen Mestarin kolmesti, tunnetaan aramean kielessä nimellä kêfâ. Sama sana tarkoittaa "kiveä".

Halla-aholaisuuden kaanon tuntee täsmälleen yhden henkilön, jonka lempinimi on "Stone".

Hän on tässä.

Anonyymi kirjoitti...

Jos perussuomalaiset pitävät iskulauseinaan tunnettuja natsifraaseja, voidaan unohtaa persujen vaatimus "puolueettomasta keskustelusta maahanmuuttopolitiikasta"

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Museo+poisti+perussuomalaisten+natsitunnuksen/1135241670464

Lisäksi taas tuo hupaisa vanha selitys "asiayhteydestä irrottamisesta" :)

Kai ymmärrätte ettette tee muuta kuin kärjistä ongelmia maahanmuuttajien kanssa?

Anonyymi kirjoitti...

linkki Hesarin juttuun

Tässä vielä linkki toimivammassa muodossa.

ainoa "todellinen" seuraus puuhistanne on luultavasti se, että joku vastapuolella oleva yhtä-idiootti provosoituu ja heittää polttopullon kotinne ikkunan läpi jonain kauniina päivänä.

Anonyymi kirjoitti...

Sillä, mitä Rainer Tähtinen joulupöytäänsä kirjoittaa, ei ole ihan kauhean paljon tekemistä sen kanssa, kuinka paljon Turkkilainen tuumijan pitäisi myötäsyyllisyyttä tuntea.

Tähtinen muuten sai kunnallisvaaleissa 278 ääntä. Hän oli Uudenkaupungin 139:stä kunnallisvaaliehdokkaasta 9:ksi menestynein. Sikäläisistä persuista hän sai eniten ääniä. Aivan kajahtaneesta tyypistä ei näin ollen voi olla kyse.

Voi olla, että Rainer ei osoittanut kovinkaan hyvää tilannetajua anekdoottejaan rustatessaan. Mutta kuinka hyvää tilannetajua Suomalainen sivaltaja osoittaa kirjoittaessaan polttopullofantasioitaan täysin kieli poskella rustattuun Mestari-viestiketjuun?

Näyttää muuten olevan niin, että mitä fanaattisemmasta rasisminvastustajasta on kyse, sen kärkkäämpiä he ovat työntämään yksien tekoja muiden vastuulle. Et ehkä tajua asiaa itse, mutta logiikkasi näyttäisi menevän näin: Rainer Uuskaupunkilainen kirjoittaa joulupöytäänsä natsiretoriikkaa -> on oikein kostaa tämä heittämällä polttopullo geneerisen persun ikkunasta sisään.

Vai ymmärsinkö väärin?

Toinen huomio: jos persut kommenttisi mukaan "kärjistävät ongelmia" kirjoittaessaan / puhuessaan maahanmuuton ongelmista, niin miten ajattelit omien tekstiesi vaikuttavan persuihin?

Anonyymi kirjoitti...

Mistähän päättelit että mielestäni on oikein heitellä polttopulloja? :) Jos joku teksteistänne kajahtanut maahanmuuttaja niin tekisi, se ei tekisi asiasta yhtään sen oikeampaa kuin se, että joku jostain muusta kajahtanut rasisti heittää sen paikalliseen pitseriaan jossa edellisenä päivänä kävi syömässä. Paheksuisin yhtälailla molempia.

Polttopullojuttu ei ole fantasia, vaan pelko. Joskus vaan tuntuu, että joku teistä haluaisi sen tapahtuvan, jotta voisitte sanoa: "niin, huomaattehan, me olimme siis oikeassa". Tämä logiikka on sama jota islamistit mieluusti viljelevät (yhtäläisyyksiä islamisti-fundamentalisteihin löytyy arvomaailman puolella muitakin).

Se, että joku saa kaupungissa X ääniä Y kappaletta, ei kai todista äänten saajan selväjärkisyydestä yhtään mitään, suuntaan eikä toiseen. Vai onko siinä jokin suora korrelaatio? Ei kai ainakaan sellaista, että tietty vaaleissa saavutettu äänimäärä sulkee ikuisesti ko. henkilöltä mahdollisuuden tehdä typeryyksiä.

PS. Ehdotan seuraavaksi kieli poskessa tehdyksi jutuksenne tänne puolueettomaan uutisvälineeseenne artikkelia "Hitlerin hauskimmat herjat" ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kaikella kunnoituksella Turkkilaisen tuumijan selkeästi korkeatasoiselle ajatuksenjuoksulle; tämä maahanmuuttokritiikkihuuhaa on vain yksi huuhaa pitkien huuhaiden listassa:

.. - lintuinfluenssa - ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos - maahanmuutto-ongelmat - ...

joita meille syötetään ties minkä itsekkäiden verukkeiden pohjalta. Näitä tulee ja menee - niinkuin ilmastokin on aina ihmisestä riippumatta muuttunut ja aina tulee muuttumaan, myös tänne tulee ja täältä lähtee ulkomaalaisia ihmisiä kuten ennenkin. Määrät toki heilahtelevat. 1900-luvun alun jälkeen ulkomaalaisten määrä Suomessa lähti jyrkkään laskuun, nyt ollaan taas noususuhdanteessa. Kyllä ne trendit taas kääntyvät toiseenkin suuntaan.

Talo elää tavallaan, vieraat tulee ajallaan. Ei näitä vastaan kannata turhaan taistella.

reino kirjoitti...

Ja katso, tänä päivänä meille on saapunut uusi viisaus:

Mestari ei stressaa

Opetuslapset lähestyivät Mestaria syvästi huolissaan niistä koetuksista, joihin Valtakunnansyyttäjä olisi Mestarin asettava. Mutta hän lohdutti heitä näin sanoen:

"Turha murehtia.

Minä en stressaa pätkän vertaa, älkää tekään."

Anonyymi kirjoitti...

Heipparallaa. Selvennyksen vuoksi, minä olen Martel, enkä tehnyt tuota Mestari & opetuslapset-kuvaa.

Taisi käydä niin, että kun vaalipäivänä photoshoppasin muutaman kuvan 'This is Sparta'-teemasta (jonkun muun idea sekin), niccini sekoittui tähänkin.

-Martel

Anonyymi kirjoitti...

"Selvennyksen vuoksi, minä olen Martel enkä tehnyt tuota Mestari & opetuslapset-kuvaa."

Ymmärrän. Valitettavasti kommenttisi ei selvennä tilannetta vaan epäselventää sitä. Korjasin krediittitekstin muuttunutta tilannetta vastaavaksi.

Lalli "Topper" IsoTalo kirjoitti...

"Mestari käskee reinon hypätä kaivoon."

Ei tuo vielä mitään.

Aika-avaruus-jatkumoni vinksahti kerran niin pahasti, että yritin yritin uhrata vielä syntymättömän esikoiseni potentiaalisen äidin työntämällä hänet -- Mestarin tulevaisuudesta saapuneen telepaattisen käskyn mukaisesti -- kaivoon lukiobailuissa syksyllä 1977.

Tapahtuma sattui Helsingin Vartiokylän eräässä suuressa puutalossa, jonka ulkopuolelle lähdimme pussailemaan uhrikandidaattini kanssa.

Asetuimme nojailemaan kaivon kanteen, joka oli sellainen käännetyn V-kirjaimen muotoinen ja laudoista tehty. Ennen kuin huomasinkaan, olin alitajuisen käskyn saatuani työntänyt uhrini täysin mädäntyneen kannen läpi kaivoon. Uhrin tiputtua kolme metriä vapaata pudotusta Mestari totesi hengen asuvan minussa. Hän teki jumalaisen väliintulon, ja pirskotti kaivon pohjalle pyhää vettä, joka sekä kastoi, että pelasti uhrilahjani. Mestari myös antoi minulle telepaattisesti luvan nostaa uhri kaivosta.

Yritin vetää kandidaattini ylös sillä sauvalla, jonka päässä sanko on. Ei onnistunut. Liikaa pyhää vettä vaatteissa. Yritin huutaa kavereita apuun, mutta sisällä pauhaava Abban musiikki esti aikeeni. Silloin Mestari lähetti minulle voimaannuttaa maasäteilyä, jonka voimalla vedin kastetun kaivosta.

Mestari myös pyyhki tapahtuman uhrin muistista. Ei kaivokaustia. Siviioikeudellisten seuraamusten sijaan sain mirhamia hengen pelastamisesta.

Tämä tarina on tosi.

Lalli "Topper" IsoTalo