maanantai 8. joulukuuta 2008

Homma, joka on nousussa

Hommakerholaisille on juuri äsken perustettu ihan oma hiekkalaatikko.

Muista normaalit leikkisäännöt: leluja ei oteta toisten kädestä eikä toisia ei saa töniä. Jos puhuu rumia, suu pestähän saippualla.

[EDIT: HOMMA toimii nykyään ".org":ssa. Ei ".com":ssa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huomattava on, että perussuomalaisuus ja siihen liittyvät aatteet tuskin "itsenäisesti" ovat nousussa.

Pikemminkin kyse on reaktiosta yhteiskunnan muutokseen (joka on siis juuri päinvastainen)

Ilmiö on verrattavissa islamistien reaktioon omien yhteiskuntiensa länsimaistumiseen.

Eli suuri muutos on länsimaissa yhteiskunnan moniarvoisuuden kasvaminen ja siitä seuraava reaktio joka vastustaa sitä, ja islamilaisissa maissa yhteiskunnan altistuminen länsimaisille vaikutteille ja siitä seuraava vastustava reaktio.

Kummankin yhteiskuntamuutoksen taustalla puolestaan on globalisaatio niin tiedonvälityksen, talouden kuin vapaamman liikkumisen muodoissa. Globalisaation innokkaimmat ajajat löytyvät useimmiten talousliberalistien joukoista.

Anonyymi kirjoitti...

Voiko hommaan kirjoittaa kuka tahansa? Julkaistaanko myös kukkahattutätien kirjoitukset?

Entä jos pilkkaa Mestaria? Otetaanko ip-numero talteen myöhempää muilutusta varten?

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin hieman virittää keskustelua ympäristöasioista ja maahanmuutosta. Kohtuullisen satunnaisesti valittu kommentti HS:n keskustelupalstalta

Google: Tuhat hakua vastaa yhtä kilometriä autolla

toimikoon pohjana - nimimerkki "JM" kirjoittaa:

"Demonisoidaan tiedonhaku sen kaikissa muodoissa CO2-päästöjen perusteella. Matkusteleminen ja vieraisiin kulttuureihin tutustuminenkin onkin jo kuolemansynti. Yleensäkin kaikki mielenkiinto ja halu oppia mitä tahansa uutta tai hankkia avartavia elämyksiä tuhoaa maapallon välittömästi. Onko ilmastohysteerikkojen ihanneihminen sisäänpäinkääntynyt savikuopassa rypevä ja käpylehmillä leikkivä apinankaltainen olento? Maapallo ei kuitenkaan sekään ole ikuinen... Nykypäivän ympäristöuutisointi on täynnä naurettavia kärjistyksiä sellaisen tiedon perusteella, jonka tulkinnoista asiantuntijat eivät ole lähelläkään yksimielisyyttä. Koska lasketaan kuinka paljon ihmisen polttohautaus kuormittaa ympäristöä..?"

Mistä mahtaa seurata joidenkin noin suuri aggressio kaikkien yhteisen elinympäristön parantamista kohtaan? Asioista (muistakin kuin maahanmuuttopolitiikasta) on kai voitava puhua niiden oikeilla nimillä. Ja toki aina esiintyy ylilyöntejä, mutta yhä selvempää alkaa olla että kysymys ympäristöstä ja raaka-aineiden riittävyydestä on tähän mennessä yritelty lähinnä hyssytellä kuoliaaksi. Seurauksena vaarantuvat niin yksityisten ihmisten kuin yritystenkin elinedellytykset.

Nostan tämän esiin juuri täällä siksi että näppituntumani on, että useat maahanmuuttokriittiset myös vähättelevät teoriaa ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta (kenties yleiskonservatiivisen "ulkoistan pahan muihin, kussakin kysymyksessä itselleni sopivasti rajaamani joukko johon itsekin kuulun ei ole vastuussa tästä"-tyyppisen suhtautumisensa johdosta), mutta unohtavat samalla, että ilmastonmuutos saattaa luoda miljoonien tai jopa miljardien ihmisten pakolaisvirrat, joista Suomemmekaan ei taatusti jää osattomaksi

ks. esim

Ilmaston lämpeneminen vie ruoan miljardeilta ihmisiltä